Norsk
Meny

Gressklippere laget for deg
og din hage

De komfortable og robuste gressklipperne fra STIGA er den perfekte løsningen for å opprettholde en velstelt hage. Velg den beste klipperen for deg blant Twinclip, Multiclip og Combi & Collector modeller.

Twinclip

Ytelse og innovasjon
Oppnå det beste klipperesultat for enhver type hage med STIGA Twinclip. Opplev Twinclip alt-i-ett-løsning: ytelse, komfort, effektivitet. Takket være den innovative XC System teknologi, Vibe Control System og One Motion System vil du ha nytte av en perfekt kombinasjon av suveren kutting av gress, maksimal komfort og effektivitet.

Nye STIGA produkter

Twinclip tekniske egenskaper

XC System

En ny teknologi som er utviklet i detalj for å oppnå de beste resultater på alle typer terreng og med minimal innsats. Med ExtraCollecting System, kutting og oppsamling av gress vil oppleves enklere takket være den eksklusive doble kniven* som er spesielt utformet. Klippepannens design forbedrer luftstrømmen og gir et forbedret oppsamlingsresultat, og et ekstra deksel beskytter mekaniske deler mot smuss og støt.

Den beste løsningen for perfekt gressklipping

* Patentsøkt løsning

  • KUTT Første nivå kutter øverste del av gresset

  • SLIPING Andre nivå tar med restene fra første kuttnivå

  • CHASSIS Spesielt utformet for å forbedre luftstrømmen som gir et bedre oppsamlingsresultat.

Vibe Control System

Hver STIGA Twinclip er utstyrt med Vibe Control System ( VCS) som reduserer motorvibrasjoner under klipping bedre enn noen tidligere modeller. Ved hjelp av støtabsorberende materiale isolerer systemet brukeren fra vibrasjoner produsert av motoren og klippesystem . Dette vil garantere mindre belastning på armene og gir mer komfortable arbeidsoperasjoner.

Mindre vibrasjoner, mer komfort

  • Vibe Control System

One Motion System

Designet for å gi en komfortabel klippeopplevelse er STIGA Twinclip utstyrt med " One Motion System" som gjør klipperen ekstremt enkel å bruke med rask justering av håndtak, justering av klippehøyde og enkelt å ta av og på oppsamleren. Oppdag systemet i en bevegelse.

* Patentsøkt løsning

  • Plug-in oppsamler* Lett å bruke og veldig praktisk, med en hånd kan oppsamler lett tas av og på.

  • Sentral klippehøydeinnstilling * Et praktisk system gjør at en enkelt og med en hånd kan regulere til ønsket klippehøyde. Kan velge mellom 7 forskjellige posisjoner (fra 25 til 77 mm).

  • Høydejustering av styret * Ved bruk av en hånd kan styret enkelt justeres i høyde.

Multiclip

Mulching ytelse på sitt beste
Hvis du regelmessig klipper gresset er STIGA Multiclip den ideelle løsningen. Det gir et topp mulchingresultat og klipperne leveres nå med et nytt klippeaggregat også med mulighet for sideutkast for kutting av høyere gress. Ta vare på plenen med STIGA Multiclip: metoden som gir næring tilbake til gresset. Nyt en ergonomisk, robust og kompakt gressklipper, lett å lagre.

Nye STIGA produkter

Collector
& Combi

Klippe og samle opp? Collector & Combi er svaret
STIGA Collector & Combi erbjuder ett förbättrat luftflöde för en överlägsen uppsamlingsprestanda. Du kan även njuta av den stora mångsidigheten som mulching, sido- och bakutkastalternativen ger dig. Komforten förbättras genom en ny ergonomisk design.

Nye STIGA produkter

Finn din STIGA forhandler

SØK NÅ